Departament
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Articles (14) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1989
-
A study of the graft copolymerization of methacrylic acid onto starch using the H2O2/Fe++ redox system
Journal of Polymer Science Part A: Polymer Chemistry, Vol. 27, Núm. 2, pp. 595-603
-
Approach to the knowledge of the graft polymerization of acrylic monomers onto polysaccharides using Ce (IV) as initiator
Journal of polymer science. Part C, Polymer letters, Vol. 27, Núm. 5, pp. 149-152
-
CONTENIDO DE NITRATOS Y NITRITOS RESIDUALES EN PRODUCTOS CARNICOS: I. CHORIZO CRUDO
Revista de Toxicologia, Vol. 6, Núm. 2, pp. 223-233
-
CONTENIDO DE NITRATOS Y NITRITOS RESIDUALES EN PRODUCTOS CARNICOS: II. CHORIZO SALTEADO Y COCIDO
Revista de Toxicologia, Vol. 6, Núm. 2, pp. 235-241
-
Contenido de elementos minerales en vinos aromatizados: III. Vermuts rojos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 199, pp. 61-65
-
Determination of dietary fibre in cider wastes. Comparison of methods
Food Chemistry, Vol. 33, Núm. 2, pp. 151-159
-
Development of a cows’ milk identification test (COMIT) for field use
Journal of Dairy Research, Vol. 56, Núm. 5, pp. 691-698
-
Effects of age and cigarette smoking on serum concentrations of lipids and apolipoproteins in a male military population
Atherosclerosis, Vol. 80, Núm. 1, pp. 33-39
-
Operon fusions of Mu d1(Ap, lac) to the l-proline biosynthetic genes of escherichia coli K-12
Current Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 113-117
-
Partial immunological characterization of heat‐stable proteinases from Pseudomonas spp. of dairy origin
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 66, Núm. 3, pp. 227-233
-
Production and characterization of monoclonal antibodies specific to chicken muscle soluble proteins
Meat Science, Vol. 25, Núm. 3, pp. 199-207
-
Relationships between anthropometrical measurements, lipemia and apolipoproteinemia in a sample of Madrid secondary school adolescents
Nutrition Reports International, Vol. 39, Núm. 6, pp. 1167-1175
-
Utilización de diastasa de malta como agente coadyuvante de la clarificación: Aplicación a la determinación espectrofotométrica de nitritos y nitratos en productos deshidratados
Anales de Bromatología, Vol. XLI, Núm. 2, pp. 413-420
-
VALORACION DEL ESTADO NUTRITIVO DE DOS COLECTIVOS DE ESCOLARES DE LA PROVINCIA DE MADRID, DE DIFERENTE NIVEL SOCIOECONOMICO, MEDIANTE EL EMPLEO DE PARAMETROS DIETETICOS, HEMATOLOGICOS Y BIOQUIMICOS
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 55, Núm. 4, pp. 549-558