Departament
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacions (33) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1995
-
A pH-sensitive hydrogel based on poly(ethoxy triethylene glycol monomethacrylate)
Polymer, Vol. 36, Núm. 17, pp. 3327-3333
-
Almidón resistente, componente indigestible de la dieta
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 261, pp. 31-36
-
CONTRIBUCION DE LA DEFICIENCIA EN FOLATOS A LA APARICION Y PROGRESO DE PATOLOGIAS CARDIOVASCULARES
Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 99-103
-
Claims and errors in food and nutrition advertisements broadcast by two Spanish television channels
Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 8, Núm. 5, pp. 353-362
-
Contaminants and nutrients in total diets in Spain
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 49, Núm. 10, pp. 767-778
-
Control sanitario de los alimentos de origen animal: (I) Perspectivas de futuro
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 10, pp. 49-53
-
Decreased food efficiency ratio, growth retardation and changes in liver fatty acid composition in rats consuming thermally oxidized and polymerized sunflower oil used for frying
Food and Chemical Toxicology, Vol. 33, Núm. 3
-
Determination of nitrite levels in refrigerated and frozen spinach by ion chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 706, Núm. 1-2, pp. 221-228
-
Dietary assessment of a group of elderly Spanish people
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 46, Núm. 2, pp. 137-144
-
Differences in production of several extracellular virulence factors in clinical and food Aeromonas spp. strains
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 78, Núm. 2, pp. 175-179
-
Eating Behavior And Energy And Nutrient Intake In Overweight/Obese And Imormal-Weight Spanish Elderly
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 39, Núm. 6, pp. 371-378
-
Effect of cooking on nitrate in dehydrated soups
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45-48
-
Energy balance and caloric profile in the elderly obese or in those with overweight compared to those of normal weight
Medicina clínica, Vol. 104, Núm. 14, pp. 526-529
-
Evaluación de la calidad de zumos, néctares y concentrados de frutas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 5, pp. 113-116
-
Extensión de la vida útil de la carne fresca I: envasado en atmósferas modificadas y utilización de bacterias lácticas y bacteriocinas
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 35, Núm. 1, pp. 1-18
-
High-performance size-exclusion chromatographic studies on a high-oleic acid sunflower oil during potato frying
Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 72, Núm. 12, pp. 1513-1517
-
Hydrogels based on graft copolymerization of HEMA/BMA mixtures onto soluble gelatin: swelling behaviour
Polymer, Vol. 36, Núm. 11, pp. 2311-2314
-
Immunoreactivity of Goat’s Milk Casein Fractionated by Ion-Exchange Chromatography
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 8, pp. 2025-2029
-
Indirect ELISA for detection of cows’ milk in ewes’ and goats’ milks using a monoclonal antibody against bovine β-Casein
Journal of Dairy Research, Vol. 62, Núm. 4, pp. 655-659
-
Influencia del sistema de envasado en la composición de néctares de piña
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 261, pp. 65-68