Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacións (55) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1996
-
"Aeromonas" spp. móviles: (I) Características del género e incidencia en alimentos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 105-110
-
"Aeromonas" spp. móviles: (y II) Factores de virulencia
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 8, pp. 113-119
-
Analysis of resistant starch: A method for foods and food products
Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 445-449
-
Aplicaciones de la nisina en la industria alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 271, pp. 93-98
-
Assays of the biological activities of two fatty acid derivatives formed in the edible mushrooms Cantharellus cibarius and C. tubaeformis as a response to injury
Planta Medica, Vol. 62, Núm. 2, pp. 181-183
-
Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents.
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 15, Núm. 1, pp. 65-72
-
Attachment of Lactic Acid Bacteria to Beef-Muscle Surfaces
Folia Microbiologica, Vol. 41, Núm. 4, pp. 333-338
-
Biotoxinas marinas: intoxicaciones por el consumo de moluscos bivalvos.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 1, pp. 13-22
-
Breakfast habits of different groups of Spanish schoolchildren
Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 9, Núm. 1, pp. 33-41
-
Complex Fiber: nuevo tipo de tabletas de fibra dietética
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 111-113
-
Consumo de alimentos, energía y nutrientes en el desayuno de un colectivo de ancianos. Problemática más frecuente y diferencias en función del índice de masa corporal
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 46, Núm. 4, pp. 275-281
-
Control sanitario de los alimentos de origen animal: (y II) perspectiva de futuro
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 2, pp. 131-136
-
Cutaneous myiasis in three obese cats
Veterinary Quarterly, Vol. 18, Núm. 3, pp. 102-103
-
Detección de microorganismos patógenos en el agua: Mediante la reacción en cadena de la polimerasa (PCR)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 89-92
-
Detection of psychrotrophic bacteria on meat surfaces by an indirect ELISA using polyclonal antibodies against live cells of Pseudomonas fluorescens
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 6, pp. 139-141
-
Development of Monoclonal Antibodies to the Lantibiotic Nisin A
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2936-2940
-
Development of an enzyme-linked immunosorbent assay for the identification of smoked salmon (Salmo salar), trout (Oncorhynchus mykiss) and bream (Brama raii)
Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 5, pp. 521-524
-
Development of monoclonal antibodies against caprine αS2-casein and their potential for detecting the substitution of ovine milk by caprine milk by an indirect ELISA
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 7, pp. 1756-1761
-
Dietary intake of a physically active elderly Spanish male group of high socioeconomic status
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 47, Núm. 4, pp. 307-313
-
Differences in breakfast habits between institutionalized and independent elderly Spanish people
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 66, Núm. 4, pp. 363-370