Departament
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacions (69) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1998
-
A preliminary study on platelet aggregation in postmenopausal women consuming extra-virgin olive oil and high-oleic acid sunflower oil
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 75, Núm. 2, pp. 217-223
-
Analytical study of the mineral fraction of mustard seed and mustard sauces
Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 2, pp. 157-160
-
Antimutagenic Effect of Fruit and Vegetable Aqueous Extracts against N-Nitrosamines Evaluated by the Ames Test
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 12, pp. 5194-5200
-
Ascorbic acid levels in maternal milk: Differences with respect to ascorbic acid status during the third trimester of pregnancy
British Journal of Nutrition, Vol. 79, Núm. 5, pp. 431-437
-
Avispas sociales
Calidad de vida: revista del Área de Sanidad y Consumo, Núm. 25, pp. 12-14
-
CONTRIBUCION ESPANOLA A LA CREACION DE UNA BASE DE DATOS ANALITICA EUROPEA DE ACIDOS GRASOS TRANS
Nutricion Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 1, pp. 21-27
-
Calcium levels in maternal milk: Relationships with calcium intake during the third trimester of pregnancy
British Journal of Nutrition, Vol. 79, Núm. 6, pp. 501-507
-
Comparative antimicrobial activity of enterocin L50, pediocin PA-1, nisin A and lactocin S against spoilage and foodborne pathogenic bacteria
Food Microbiology, Vol. 15, Núm. 3, pp. 289-298
-
Conservación de frutas: elaboración de confituras y mermeladas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 51-56
-
Consideraciones sobre el consumo de preparados comerciales de fibra alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 289, pp. 35-40
-
Control de plagas en la industria alimentaria (I)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 7, pp. 99-103
-
Control de plagas en la industria alimentaria (y II)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 8, pp. 123-127
-
Corynebacterium camporealensis sp. nov., associated with subclinical mastitis in sheep
International Journal of Systematic Bacteriology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 463-468
-
Detection of enterocin AS-48-producing dairy enterococci by dot-blot and colony hybridization
Journal of Dairy Research, Vol. 65, Núm. 1, pp. 143-148
-
Detection of specific bacteriocin-producing lactic acid bacteria by colony hybridization
Journal of Applied Microbiology, Vol. 84, Núm. 6, pp. 1099-1103
-
Determination of Mono-, Di-, and Oligosaccharides in Legumes by High-Performance Liquid Chromatography Using an Amino-Bonded Silica Column
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 9, pp. 3648-3652
-
Dietary effects on growth, liver peroxides, and serum and lipoprotein lipids in rats fed a thermoxidised and polymerised sunflower oil
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 76, Núm. 3, pp. 364-372
-
Differences in the breakfast habits of overweight/obese and normal weight schoolchildren
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 68, Núm. 2, pp. 125-132
-
Do neonates with high serum cholesterol levels have a different high density lipoprotein composition?
European Journal of Pediatrics, Vol. 157, Núm. 1, pp. 66-70
-
EL NUMERO DE COMIDAS DIARIAS COMO CONDICIONANTE DE LA INGESTA DE ALIMENTOS ENERGIA Y NUTRIENTES EN ANCIANOS. INFLUENCIA EN RELACION CON DIVERSOS FACTORES DE RIESGO CARDIOVASCULAR
Nutricion Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 4, pp. 186-192