Capítulos de libro (32) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2023

  1. Acrylamide in bakery products

    Acrylamide in Food (Elsevier), pp. 133-160

  2. Bioactive Compounds in Rosehip (Rosa canina) Powder with Encapsulating Agents

    Food Bioactive Compounds: Chemical Challenges and Opportunities (MDPI), pp. 189-201

  3. COVID-19, microbiota y probióticos

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 441-448

  4. Calcium

    Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 105-113

  5. Carotenoids: Chemistry, sources and physiology

    Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 144-153

  6. Challenges and Opportunities of Biologically Active Peptides in the Design and Formulation of Nutraceuticals and Functional Foods

    Potential Health Benefits of Biologically Active Peptides Derived from Underutilized Grains: Recent Advances in their Isolation, Identification, Bioactivity and Molecular Analysis (Bentham Science), pp. 221-244

  7. Contenidos audiovisuales para la mejora en el aprendizaje virtual

    II Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Ediciones Complutense), pp. 203-216

  8. Functional effects of meat products with added walnut

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 701-702

  9. Historia de los probióticos

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 173-179

  10. La microbiota de los anfibios

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 125-130

  11. La microbiota de los edificios

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 157-160

  12. La microbiota de los primates no humanos

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 157-164

  13. Microbiota animal: bacterias y arqueas

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 11-18

  14. Microbiota de la leche humana

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 39-44

  15. Microbiota de reptiles

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 131-136

  16. Microbiota del huevo y los ovoproductos

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 333-336

  17. Microbiota del tracto genital masculino

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 67-71

  18. Microbiota del tracto urinario

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 63-66

  19. Microbiota mamaria

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 183-190

  20. Microbiota oral de perros y gatos

    La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 89-96