Département
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Communications dans un congrès (9) Publications auxquelles un chercheur a participé
2016
-
"SCIENTIFIC CONFERENCE" AS A TOOL FOR ACTIVE LEARNING IN THE SUBJECT OF ANALYTICAL CHEMISTRY II IN THE GRADE OF PHARMACY
INTED2016: 10TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE
-
"TRIVIAL PURSUIT" BOARD GAME AS A TOOL TO STIMULATE THE STUDENTS PARTICIPATION IN CLASS
ICERI2016: 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION
-
Aplicación de altas presiones para el control de "Clostridium tyrobutyricum" y prevención de hinchazón tardía en queso Castellano
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Characterization of "enterococcus" spp. isolates from fish samples used in the confection of sushi and other raw dishes
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Gestión de vegetación autóctona mediterránea para minimizar el impacto producido por un campo de golf
VIII Congreso Ibérico de AgroIngeniería: Retos de la nueva agricultura mediterránea (Orihuela-Algorfa, 1 a 3 de junio de 2015)
-
Implementation of a multidisciplinary strategy for continuous formative evaluation using on-line tools
Inted2016: 10th international technology, education and development conference
-
Microorganismos probióticos y de interés tecnológico: del laboratorio al alimento
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
PARTICIPATION IN A "SCIENTIFIC CONFERENCE" AND ACADEMIC PERFORMANCE IN A GROUP OF STUDENTS OF PHARMACY
ICERI2016: 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION
-
Polyphenols and non-alcoholic fatty liver disease: Impact and mechanisms
Proceedings of the Nutrition Society