Fachbereich
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publikationen (103) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2008
-
A Mediterranean Dietary Style Improves Calcium Utilization in Healthy Male Adolescents
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 27, Núm. 4, pp. 454-462
-
A Nori but not a Konbu, dietary supplement decreases the cholesterolaemia, liver fat infiltration and mineral bioavailability in hypercholesterolaemic growing Wistar rats
British Journal of Nutrition, Vol. 99, Núm. 2, pp. 272-280
-
An indirect ELISA and a PCR technique for the detection of Grouper (Epinephelus marginatus) mislabeling
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 25, Núm. 6, pp. 677-683
-
Antimicrobial activity of Enterococcus faecium L50, a strain producing enterocins L50 (L50A and L50B), P and Q, against beer-spoilage lactic acid bacteria in broth, wort (hopped and unhopped), and alcoholic and non-alcoholic lager beers
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 293-307
-
Análisis físico-químico de las aguas del Balneario de Valdelateja
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 1, pp. 483-486
-
Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte I
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 74, Núm. 1, pp. 5-27
-
Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte I
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 1, pp. 5-27
-
Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte II
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 74, Núm. 2, pp. 181-201
-
Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte II
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 2, pp. 181-201
-
Assessment of the bacterial diversity of human colostrum and screening of staphylococcal and enterococcal populations for potential virulence factors
Research in Microbiology, Vol. 159, Núm. 9-10, pp. 595-601
-
Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de codorniz, faisán, perdiz y pintada mediante una técnica de PCR con cebadores especie-específicos
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 2, Núm. 2, pp. 199-206
-
Autentificación de filetes de mero mediante técnicas de ELISA y PCR
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 399, pp. 98-102
-
Autopercepción de los pacientes con cáncer sobre la relación existente entre su estado nutricional, su alimentación y la enfermedad que padecen
Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 5, pp. 477-486
-
Beer consumption reduces cerebral oxidation caused by aluminum toxicity by normalizing gene expression of tumor necrotic factor alpha and several antioxidant enzymes
Food and Chemical Toxicology, Vol. 46, Núm. 3, pp. 1111-1118
-
Bioavailability, Metabolism, and Bioactivity of Food Ellagic Acid and Related Polyphenols
Recent Advances in Polyphenol Research (wiley), pp. 263-277
-
Bioavailability, Metabolism, and Bioactivity of Food Ellagic Acid and Related Polyphenols
RECENT ADVANCES IN POLYPHENOL RESEARCH, VOL 1
-
Birth weight and blood lipid levels in Spanish adolescents: Influence of selected APOE, APOC3 and PPARgamma2 gene polymorphisms. The AVENA Study
BMC Medical Genetics, Vol. 9
-
Características del salmón marinado en seco y por inmersión en disolución osmótica
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 6, Núm. 1, pp. 20-26
-
Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oil
Meat Science, Vol. 80, Núm. 2, pp. 431-441
-
Cloning and heterologous production of hiracin JM79, a Sec-dependent bacteriocin produced by Enterococcus hirae DCH5, in lactic acid bacteria and Pichia pastoris
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 74, Núm. 8, pp. 2471-2479