Departamento
Producción Animal
Publicaciones (50) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
-
Alimentación, factor primordial en la diferenciación de productos del cerdo
Producción animal, Vol. 18, Núm. 189, pp. 3-18
-
Antioxidantes y calidad de carne
Producción animal, Vol. 18, Núm. 191, pp. 81-85
-
Asymptotic variances of QTL estimators with selective DNA pooling
Journal of Heredity, Vol. 94, Núm. 2, pp. 175-179
-
Bases de la selección en el vacuno de leche
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 68, pp. 24-26
-
Calidad de la canal del cordero lechal: evaluación de dos métodos de estimación subjetiva del contenido de músculo, grasa y hueso
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 347, pp. 75-86
-
Carcass classification in suckling lambs. Discrimination ability of the European Union scale
Meat Science, Vol. 63, Núm. 1, pp. 107-117
-
Consumo de bellotas por el cerdo ibérico durante la montanera
Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 10, pp. 65-72
-
Contribución al conocimiento de la dinámica de la población del atún blanco "Thunnus alalunga" Bonnaterre.
Instituto Español de Oceanografía
-
Contribution of a new set of canine microsatellites to the knowledge of the canine genetic map
Animal Genetics, Vol. 34, Núm. 1, pp. 69-70
-
Efecto de la vitamina E y del cobre sobre el perfil de ácidos grasos y la estabilidad oxidativa del músculo y tejido hepático de cerdos ibéricos.
Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 10, pp. 95-103
-
Effect of dietary linseed oil and α-tocopherol on pork tenderloin (Psoas major) muscle
Meat Science, Vol. 65, Núm. 3, pp. 1039-1044
-
Effect of enzyme addition on the digestibilities of cell wall polysaccharides and oligosaccharides from whole, dehulled, and ethanol-extracted white lupins in chickens
Poultry Science, Vol. 82, Núm. 11, pp. 1716-1725
-
Effect of several germination conditions on total P, phytate P, phytase, acid phosphatase activities and inositol phosphate esters in spring and winter wheat
Journal of Agricultural Science, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 313-321
-
Effect of vitamin E supplementation and partial substitution of poly- with mono-unsaturated fatty acids in pig diets on muscle, and microsome extract α-tocopherol concentration and lipid oxidation
Archives of Animal Nutrition, Vol. 57, Núm. 1, pp. 11-25
-
Effect of whole and demucilaged linseed in broiler chicken diets on digesta viscosity, nutrient utilisation and intestinal microflora
British Poultry Science, Vol. 44, Núm. 1, pp. 67-74
-
Effect on pig performance of feed restriction during the growth period
Spanish journal of agricultural research, Vol. 1, Núm. 4, pp. 3-8
-
Effects of feeding elevated concentrations of monounsaturated fatty acids and vitamin E to swine on characteristics of dry cured hams
Meat Science, Vol. 64, Núm. 4, pp. 475-482
-
Electro-electrodiálisis. Ejemplos de interés industrial
Tecnología y desarrollo, Núm. 1
-
Estudio de la fertilidad y su evolución en las vacas lecheras del País Vasco y Navarra
Frisona española, Año 23, Núm. 133, pp. 92-95
-
Factores de variación de la productividad de vacas de raza avileña-negra ibérica en la dehesa
Pastos, desarrollo y conservación