Identifica't
Grups
Investigadors/es
Resultats
Dry-cured ham restructured with fibrin
Romero De Ávila, M.D.
Hoz, L.
Ordóñez, J.A.
Cambero, M.I.
Revista
:
Food Chemistry
ISSN
:
1873-7072
,
0308-8146
Any de publicació
:
2014
Volum
:
159
Pàgines
:
519-528
Tipus
:
Article
Exporta
Exporta
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Exporta
×
El document no es pot exportar perquè pertany a un altre portal.
DOI:
10.1016/J.FOODCHEM.2014.03.051
GOOGLE SCHOLAR
Font de les dades: Scopus
Contacta
Avís legal
Ajuda
translate
ca
arrow_drop_down
translate
ca
arrow_drop_down
es
eu
gl
en
fr
de