Identifikatu
Taldeak
Ikertzaileak
Emaitzak
Dry-cured ham restructured with fibrin
Romero De Ávila, M.D.
Hoz, L.
Ordóñez, J.A.
Cambero, M.I.
Aldizkaria
:
Food Chemistry
ISSN
:
1873-7072
,
0308-8146
Argitalpen urtea
:
2014
Alea
:
159
Orrialdeak
:
519-528
Mota
:
Artikulua
Esportatu
Esportatu
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Esportatu
×
Dokumentua ezin da beste atari batetik esportatu.
DOI:
10.1016/J.FOODCHEM.2014.03.051
GOOGLE SCHOLAR
Datuen iturria: Scopus
Kontaktua
Lege-oharra
Laguntza
translate
eu
arrow_drop_down
translate
eu
arrow_drop_down
es
ca
gl
en
fr
de