Tecnología de alimentos de origen animal
TECNOLALIMA
BERNABÉ
SANZ PÉREZ
Forscher bis um 2007
Publikationen, an denen er mitarbeitet BERNABÉ SANZ PÉREZ (20)
1994
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Inhibition of Listeria monocytogenes by Lactobacillus sake strains of meat origin
Meat Science, Vol. 38, Núm. 1, pp. 17-26
1992
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Study of the effect of heat (treatments) on meat protein denaturation as determined by ELISA
Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 2, pp. 147-150
1991
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Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - I. Growth and extracellular proteinase production under different culture conditions
Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 423-428
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Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - II. Partial purification and some technological important properties
Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 429-436
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Lipid and fatty acid composition of rabbit meat: Part 1.-Apolar fraction
Meat Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 153-166
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Lipid and fatty acid composition of rabbit meat: Part 2.-Phospholipids
Meat Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 167-176
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Seasonal variations in lipid composition of spanish wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) meat
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 56, Núm. 3, pp. 351-362
1990
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Water activity of culture media used in food microbiology
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 25, Núm. 4, pp. 464-468
1989
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Actual identity of six micrococcal strains selected as potential starter for dry fermented sausages production
Microbiologia SEM, Vol. 5, Núm. 1, pp. 53-55
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Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-193
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Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista española de Fisiología, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-194
1988
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Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: I. rango intermedio (Aw= 0,60-0,90) y alto (Aw= 0,90-0,99)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: rango muy alto (Aw= 0,90-0,999)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Ceramide Hexosides in Rabbit Meat
Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 1, pp. 274-275
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Characteristics of lactobacilli isolated from dry fermented sausages
International Journal of Food Microbiology, Vol. 6, Núm. 3, pp. 199-205
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Evolución de ácidos grasos libres en embutidos preparados con diferentes cultivos iniciadores
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Posible uso de la proteasa exocelular de "Streptococcus faecalis" var. "liquefaciens" para aumentar la proteolisis durante la maduración del queso
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
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Selected characteristics of micrococci isolated from Spanish dry fermented sausages
Food Microbiology, Vol. 5, Núm. 4, pp. 185-193
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Sistema modelo para el estudio de la maduración de los embutidos
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
1987
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Effects of diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat on the apolar lipids and their fatty acid composition of trout (Salmo gairdneri) muscle
Aquaculture, Vol. 66, Núm. 2, pp. 149-162