Publicaciones en las que colabora con ARACELI REDONDO CUENCA (9)

2022

  1. Edible plant by-products as source of polyphenols: prebiotic effect and analytical methods

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 31, pp. 10814-10835

  2. Influence of high-pressure processing on nutritional composition and bioactive compounds of Phaseolus coccineus L

    Journal of Food Science, Vol. 87, Núm. 12, pp. 5289-5302

  3. Okara: A Soybean By-Product with Interesting Properties in Nutrition and Health

    Phytochemicals in Soybeans: Bioactivity and Health Benefits (CRC Press), pp. 259-284

2021

  1. Cerveza sin gluten, métodos de elaboración

    Technifood, Vol. Dossier Cervezas, pp. 112-114

2003

  1. Influencia de los absorbedores de volátiles sobre la calidad del tomate en el transporte.

    Maduración y post-recolección de frutos y hortalizas. (Ed CSIC), pp. 343-347