Publicaciones en las que colabora con MARÍA ISABEL CAMBERO RODRÍGUEZ (12)

2019

  1. Tecnologías alimentarias

    Editorial Síntesis

2000

  1. Beef broth flavour: Relation of components with the flavour developed at different cooking temperatures

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 10, pp. 1519-1528

  2. Beef broth flavour: Study of flavour development

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 10, pp. 1510-1518

  3. Influence of heat treatment on carnosine, anserine and free amino acid composition of beef broth and its role in flavour development

    European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 3, pp. 165-172

1998

  1. Componentes volatiles de los caldos de carne de vacuno

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 64, Núm. 2, pp. 367-378

  2. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  3. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  4. Tecnología de los alimentos. Vol. II: Alimentos de origen animal

    Síntesis

1991

  1. Carnes reestructuradas: II. Proceso de elaboración y comercialización

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 31, Núm. 4, pp. 447-458