Publicaciones en las que colabora con EVA HIERRO PAREDES (54)

2021

  1. Utilización de la tecnología de pulsos de luz para la higienización superficial del jamón curado loncheado

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 294, pp. 66-72

2016

  1. A study on the toxigenesis by Clostridium botulinum in nitrate and nitrite-reduced dry fermented sausages

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 218, pp. 66-70

  2. Application of Pulsed Light to Sliced Cheese: Effect on Listeria Inactivation, Sensory Quality and Volatile Profile

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 9, Núm. 8, pp. 1335-1344

  3. Higienización superficial de loncheados cárnicos mediante pulsos de luz

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 245, pp. 97-104

  4. Microbial inactivation in foods by pulsed light

    High Intensity Pulsed Light in Processing and Preservation of Foods (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 131-162