Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacións (24) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1993
-
13C n.m.r. study of the graft copolymerization of a mixture of methyl methacrylate with ethyl acrylate on amylose
Polymer, Vol. 34, Núm. 3, pp. 512-517
-
A sandwich enzyme‐linked immunosorbent assay (ELISA) for detection of Pseudomcnas fluorescens and related psychrotrophic bacteria in refrigerated milk
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 4, pp. 394-401
-
Algunos condicionantes dietéticos en la colesterolemia de un colectivo de adolescentes.
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 43, Núm. 1, pp. 28-32
-
Alteración termoxidativa en un aceite de girasol utilizado en 75 frituras de patatas
Grasas y aceites, Vol. 44, Núm. 4, pp. 263-269
-
Changes during ripening of papaya fruit in different storage systems
Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 1, pp. 81-84
-
Detection of cows' milk in ewes' milk and cheese by a sandwich enzyme‐linked immunosorbent assay (ELISA)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 61, Núm. 2, pp. 175-180
-
Determination of dietary fibre by the AOAC method in raw and processed vegetables: peas samples
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 345, Núm. 2-4, pp. 247-249
-
Importancia de los productos lácteos en la alimentación de los deportistas
Barcelona : Danone, D.L. 1993
-
Influencia de la administratión crónica de ácido acetilsalicílico y de acetaminofeno sobre la eficacia alimentaria en ratas.
Nutricion Hospitalaria, Vol. 8, Núm. 6, pp. 372-377
-
Influencia del status en hierro en la atención y rendimiento intelectual de un colectivo de adolescentes españoles.
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 43, Núm. 1, pp. 6-11
-
Intake of pollutants (heavy metals) via total diet at the national level as a whole and in autonomous communities: a new approach
Revista clínica española, Vol. 193, Núm. 2, pp. 76-81
-
La leche y productos lácteos en la prevención y control de las enfermedades cardiovasculares.
Nutricion Hospitalaria, Vol. 8, Núm. 7, pp. 395-404
-
Las leches fermentadas en la alimentación de las personas de edad avanzada
Barcelona : Danone, D.L. 1993
-
Microstructure of Copolymers of Methacrylonitrile/n-Alkyl Methacrylate Mixtures Grafted onto Amylomaize by 13C-NMR Spectroscopy
Macromolecules, Vol. 26, Núm. 16, pp. 4298-4303
-
Nutritional assessment of folate and cyanocobalamin status in a Spanish elderly group.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 63, Núm. 1, pp. 17-21
-
Relationship between iron status in pregnant women and their newborn babies: Investigation in a Spanish population
Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavica, Vol. 72, Núm. 7, pp. 534-537
-
Resistant Starch in Foods: Modified Method for Dietary Fiber Residues
Journal of Food Science, Vol. 58, Núm. 3, pp. 642-643
-
SANDWICH ELISA FOR DETECTION OF CAPRINE MILK IN OVINE MILK
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 48, Núm. 10, pp. 563-566
-
Stereoregularity of various polyacrylates obtained from graft copolymers onto starch
Polymer, Vol. 34, Núm. 8, pp. 1780-1785
-
Study of the acid hydrolysis of the starch graft copolymers with hydroxylic methacrylates
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 47, Núm. 6, pp. 1003-1011