Publicaciones en las que colabora con CARMEN DÍEZ MARQUÉS (14)

2016

  1. Ethnobotanical and food composition monographs of selected mediterranean wild edible plants

    Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables (Springer New York), pp. 273-470

2014

  1. Nutrient composition of six wild edible Mediterranean Asteraceae plants of dietary interest

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 34, Núm. 2, pp. 163-170

2002

  1. Identification and quantification of soluble sugars in green beans by HPLC

    European Food Research and Technology, Vol. 214, Núm. 3, pp. 254-258

1999

  1. Effect of domestic processes and water hardness on soluble sugars content of chickpeas (Cicer arietinum L.)

    Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 3, pp. 331-338

  2. Historia de las legumbres en la alimentación humana

    Alimentación y cultura : actas del congreso internacional, 1998, Museo Nacional de Antropología, España

1998

  1. Conservación de frutas: elaboración de confituras y mermeladas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 51-56

  2. Determination of Mono-, Di-, and Oligosaccharides in Legumes by High-Performance Liquid Chromatography Using an Amino-Bonded Silica Column

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 9, pp. 3648-3652

1996

  1. Influencia del proceso de congelación en el contenido de vitamina C en papaya: "Carica papaya L."

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 2, pp. 63-69

1994

  1. Influencia del tiempo de almacenamiento en un zumo comercial de piña

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 5, pp. 45-49