GONZALO DOROTEO
GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN
Catedrático de universidad
LORENZO DE LA
HOZ PERALES
Ikertzailea 2011-(e)ra arte
LORENZO DE LA HOZ PERALES-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)
1999
-
Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish
European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208
1997
-
Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
-
Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
-
EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
-
Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
-
Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
-
β‐hydroxyacyl‐coa‐dehydrogenase (HADH) activity of unfrozen and frozen—thawed frog (Rana esculenta) legs
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 64, Núm. 2, pp. 141-143
1993
-
Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
-
Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216
1992
-
Rapid p‐Nitroaniline Test for Assessing Microbial Quality of Refrigerated Meat
Journal of Food Science, Vol. 57, Núm. 6, pp. 1330-1331
-
β‐hydroxyacyl‐CoA‐dehydrogenase (HADH) differentiates unfrozen from frozen‐thawed crawfish (Procambarus clarkii) and trout (Salmo gairdneri) meat
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 133-136
1991
-
Carnes reestructuradas: II. Proceso de elaboración y comercialización
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 31, Núm. 4, pp. 447-458