Publikationen, an denen er mitarbeitet Luis María Asensio Gil (35)

2004

  1. PCR Identification of Beef, Sheep, Goat, and Pork in Raw and Heat-Treated Meat Mixtures

    Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 1, pp. 172-177

  2. PCR-ELISA for the semiquantitative detection of Nile perch (Lates niloticus) in sterilized fish muscle mixtures

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 14, pp. 4419-4422

  3. Quantitation of Mule Duck in Goose Foie Gras Using TaqMan Real-Time Polymerase Chain Reaction

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 6, pp. 1478-1483

2003

  1. Development of a monoclonal antibody for grouper (Epinephelus marginatus) and wreck fish (Polyprion americanus) authentication using an indirect ELISA

    Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1900-1903

  2. Development of a polymerase chain reaction assay for species identification of goose and mule duck in foie gras products

    Meat Science, Vol. 65, Núm. 4, pp. 1257-1263

  3. Development of a specific monoclonal antibody for grouper (Epinephelus guaza) identification by an indirect enzyme-linked immunosorbent assay

    Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 5, pp. 886-889

  4. Identification of goose, mule duck, chicken, turkey, and swine in foie gras by species-specific polymerase chain reaction

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 6, pp. 1524-1529

  5. Identification of grouper (Epinephelus guaza), wreck fish (Polyprion americanus), and Nile perch (Lates niloticus) fillets by polyclonal antibody-based enzyme-linked immunosorbent assay

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 5, pp. 1169-1172

  6. PCR cuantitativo en tiempo real (I): una nueva herramienta para evaluar la calidad y seguridad de los alimentos

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 115, pp. 93-105

  7. PCR cuantitativo en tiempo real (II): aplicaciones en el análisis de los alimentos

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 116, pp. 85-93

  8. Qualitative PCR for the detection of chicken and pork adulteration in goose and mule duck foie gras

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 11, pp. 1176-1181

  9. Técnicas de hibridación de ADN para la identificación de especies de pescado: chips de ADN

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 183, pp. 82-87