BERNABÉ
SANZ PÉREZ
Ikertzailea 2007-(e)ra arte
JUAN ANTONIO
ORDÓÑEZ PEREDA
Ikertzailea 2015-(e)ra arte
JUAN ANTONIO ORDÓÑEZ PEREDA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (27)
1991
-
Lipid and fatty acid composition of rabbit meat: Part 1.-Apolar fraction
Meat Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 153-166
-
Lipid and fatty acid composition of rabbit meat: Part 2.-Phospholipids
Meat Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 167-176
-
Selected chemical and microbiological changes in refrigerated pork stored in carbon dioxide and oxygen enriched atmospheres
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 39, Núm. 4, pp. 668-672
-
Study of substances released by ultrasonic treatment from Bacillus stearothermophilus spores
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 71, Núm. 5, pp. 445-451
1990
-
Water activity of culture media used in food microbiology
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 25, Núm. 4, pp. 464-468
1989
-
Actual identity of six micrococcal strains selected as potential starter for dry fermented sausages production
Microbiologia SEM, Vol. 5, Núm. 1, pp. 53-55
-
Effect of heat and ultrasonic waves on the survival of two strains of Bacillus subtilis
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 67, Núm. 6, pp. 619-628
-
Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-193
-
The D(‐)lactic acid and acetoin/diacetyl as potential indicators of the microbial quality of vacuum‐packed pork and meat products
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 66, Núm. 3, pp. 185-190
1988
-
A method to assess the bacterial content of refrigerated meat
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1462-1465
-
Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: I. rango intermedio (Aw= 0,60-0,90) y alto (Aw= 0,90-0,99)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: rango muy alto (Aw= 0,90-0,999)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Ceramide Hexosides in Rabbit Meat
Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 1, pp. 274-275
-
Characteristics of lactobacilli isolated from dry fermented sausages
International Journal of Food Microbiology, Vol. 6, Núm. 3, pp. 199-205
-
Evolución de la flora microbiana y de diversas aminas en carne envadasa en atmósferas enriquecidas en dióxido de carbono y oxígeno durante su almacenamiento bajo refrigeración
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Evolución de ácidos grasos libres en embutidos preparados con diferentes cultivos iniciadores
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Heat stability of the extracellular lipase from a Pseudomonas strain isolated from refrigerated raw milk.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 4, Núm. 2, pp. 125-128
-
Posible uso de la proteasa exocelular de "Streptococcus faecalis" var. "liquefaciens" para aumentar la proteolisis durante la maduración del queso
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Selected characteristics of micrococci isolated from Spanish dry fermented sausages
Food Microbiology, Vol. 5, Núm. 4, pp. 185-193
-
Sistema modelo para el estudio de la maduración de los embutidos
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988