Publications by the researcher in collaboration with MARÍA DE LA MONTAÑA CÁMARA HURTADO (14)

2016

  1. Ethnobotanical and food composition monographs of selected mediterranean wild edible plants

    Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables (Springer New York), pp. 273-470

2014

  1. Nutrient composition of six wild edible Mediterranean Asteraceae plants of dietary interest

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 34, Núm. 2, pp. 163-170

2002

  1. Identification and quantification of soluble sugars in green beans by HPLC

    European Food Research and Technology, Vol. 214, Núm. 3, pp. 254-258

1999

  1. Effect of domestic processes and water hardness on soluble sugars content of chickpeas (Cicer arietinum L.)

    Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 3, pp. 331-338

  2. Historia de las legumbres en la alimentación humana

    Alimentación y cultura : actas del congreso internacional, 1998, Museo Nacional de Antropología, España

1998

  1. Conservación de frutas: elaboración de confituras y mermeladas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 51-56

  2. Determination of Mono-, Di-, and Oligosaccharides in Legumes by High-Performance Liquid Chromatography Using an Amino-Bonded Silica Column

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 9, pp. 3648-3652

1996

  1. Influencia del proceso de congelación en el contenido de vitamina C en papaya: "Carica papaya L."

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 2, pp. 63-69

1994

  1. Influencia del tiempo de almacenamiento en un zumo comercial de piña

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 5, pp. 45-49