Publicaciones en las que colabora con S. Cofrades (23)

2015

  1. Meat: Eating Quality and Preservation

    Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 685-692

  2. Novel applications of oil-structuring methods as a strategy to improve the fat content of meat products

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 177-188

2012

  1. Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storage

    Food Research International, Vol. 48, Núm. 2, pp. 909-915

  2. Konjac gel fat analogue for use in meat products: Comparison with pork fats

    Food Hydrocolloids, Vol. 26, Núm. 1, pp. 63-72

  3. Meat and Functional Foods

    Handbook of Meat and Meat Processing, Second Edition (CRC Press), pp. 225-248

2011

  1. Estudio mediante espectroscopía Raman de los cambios estructurales originados en matrices cárnicas por la adición de proteína de soja

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 287

  2. Productos cárnicos funcionales: resumen actividades 2008

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 285

2010

  1. Nutritional and antioxidant properties of different brown and Red Spanish edible seaweeds

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 5, pp. 361-370

  2. Production variations of nutritional composition of commercial meat products

    Food Research International, Vol. 43, Núm. 10, pp. 2378-2384