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1997

  1. A competitive enzyme-linked immunosorbent assay for detection of bovine milk in ovine and caprine milk and cheese using a monoclonal antibody against bovine β-casein

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 64-66

  2. A quantitative PCR-ELISA for the rapid enumeration of bacteria in refrigerated raw milk

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 83, Núm. 4, pp. 518-523

  3. A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic index

    Nutrition Research, Vol. 17, Núm. 3, pp. 427-437

  4. Algunos aspectos de la utilización nutritiva de cuatro diferentes elaboraciones comerciales de sardinas enlatadas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 137-141

  5. Aplicaciones de la bioluminiscencia en la industria alimentaria

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 1, pp. 105-108

  6. Application of tertiary amines with reduced toxicity to the curing process of acrylic bone cements

    Journal of Biomedical Materials Research, Vol. 34, Núm. 1, pp. 129-136

  7. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  8. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods

    European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  9. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): an evaluation of different methods

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  10. Biochemical and genetic characterization of enterocin P, a novel sec- dependent bacteriocin from Enterococcus faecium P13 with a broad antimicrobial spectrum

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 63, Núm. 11, pp. 4321-4330

  11. Changes in Insoluble and Soluble Dietary Fiber of White Asparagus (Asparagus officinalis L.) during Different Conditions of Storage

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8, pp. 3228-3232

  12. Chemical residues in meat inspection

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 6, pp. 391-403

  13. Concentración de vitamina A en la leche materna: Influencia de la ingestión y valores séricos de la vitamina en el tercer trimestre de la gestación

    Medicina Clinica, Vol. 109, Núm. 15, pp. 573-576

  14. Concern about nutrition and its relation to the food habits of a group of young university students from Madrid (Spain)

    Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Vol. 36, Núm. 1, pp. 16-22

  15. Concern regarding bodyweight and energy balance in a group of female university students from Madrid: Differences with respect to body mass index

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 244-251

  16. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107

  17. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114

  18. Contribution to the study of new graft copolymer matrices for drug delivery systems. Technological study

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 146, Núm. 1, pp. 71-79

  19. Criterios generales de calidad de procedimientos para análisis de residuos de plaguicidas en alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 287, pp. 29-32

  20. Detection of animal pathogens by using the polymerase chain reaction (PCR)

    Veterinary Journal, Vol. 153, Núm. 3, pp. 287-305