Fachbereich
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publikationen (72) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
1997
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A competitive enzyme-linked immunosorbent assay for detection of bovine milk in ovine and caprine milk and cheese using a monoclonal antibody against bovine β-casein
Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 64-66
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A quantitative PCR-ELISA for the rapid enumeration of bacteria in refrigerated raw milk
Journal of Applied Microbiology, Vol. 83, Núm. 4, pp. 518-523
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A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic index
Nutrition Research, Vol. 17, Núm. 3, pp. 427-437
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Algunos aspectos de la utilización nutritiva de cuatro diferentes elaboraciones comerciales de sardinas enlatadas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 137-141
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Aplicaciones de la bioluminiscencia en la industria alimentaria
Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 1, pp. 105-108
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Application of tertiary amines with reduced toxicity to the curing process of acrylic bone cements
Journal of Biomedical Materials Research, Vol. 34, Núm. 1, pp. 129-136
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Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463
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Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods
European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463
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Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): an evaluation of different methods
ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463
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Biochemical and genetic characterization of enterocin P, a novel sec- dependent bacteriocin from Enterococcus faecium P13 with a broad antimicrobial spectrum
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 63, Núm. 11, pp. 4321-4330
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Capillary electrophoretic analysis of genetic variants of milk proteins from different species
Journal of Chromatography A
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Changes in Insoluble and Soluble Dietary Fiber of White Asparagus (Asparagus officinalis L.) during Different Conditions of Storage
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8, pp. 3228-3232
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Chemical residues in meat inspection
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 6, pp. 391-403
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Concentración de vitamina A en la leche materna: Influencia de la ingestión y valores séricos de la vitamina en el tercer trimestre de la gestación
Medicina Clinica, Vol. 109, Núm. 15, pp. 573-576
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Concern about nutrition and its relation to the food habits of a group of young university students from Madrid (Spain)
Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Vol. 36, Núm. 1, pp. 16-22
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Concern regarding bodyweight and energy balance in a group of female university students from Madrid: Differences with respect to body mass index
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 244-251
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Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107
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Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114
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Contribution to the study of new graft copolymer matrices for drug delivery systems. Technological study
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 146, Núm. 1, pp. 71-79
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Criterios generales de calidad de procedimientos para análisis de residuos de plaguicidas en alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 287, pp. 29-32