LEARNING ABOUT NUTRITIONAL LABELING AND PRESENCE OF ALLERGENS IN FOODS. A SERVICE LEARNING EXPERIENCE

  1. M. Cámara 1
  2. M.C. Matallana 1
  3. M.L. Pérez Rodríguez 1
  4. M.C. Sánchez Mata 1
  5. V. Fernández-Ruiz 1
  6. P. Morales 1
  7. R.M. Cámara 1
  8. P. García-Herrera 1
  9. E. Dorta 2
  10. J.I. Alonso-Esteban 1
  11. M. Ciudad 1
  12. L. Domínguez 1
  1. 1 Complutense University Madrid (SPAIN)
  2. 2 Instituto Canario de Investigaciones Agrarias (SPAIN)
Actas:
12th International Conference on Education and New Learning Technologies

Editorial: IATED

ISSN: 2340-1117

ISBN: 978-84-09-17979-4

Año de publicación: 2020

Páginas: 1878-1883

Tipo: Aportación congreso

DOI: 10.21125/EDULEARN.2020.0600 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible