N.
Bosch Bosch
Publicacións nas que colabora con N. Bosch Bosch (9)
1999
-
Ion chromatographic determination of chloride in mustard sauces
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 11, pp. 4682-4685
1998
-
Effect of adding smoke flavouring to frankfurters on nitrite and nitrate levels
Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 2, pp. 201-205
1997
-
Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107
-
Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114
-
Residual nitrite and nitrate levels of frankfurters along with their shelf‐life
Food Additives and Contaminants, Vol. 14, Núm. 8, pp. 803-808
1996
-
Monitoring nitrite and nitrate residues in frankfurters during processing and storage
Meat Science, Vol. 44, Núm. 1-2, pp. 65-73
1995
-
Determination of nitrite levels in refrigerated and frozen spinach by ion chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 706, Núm. 1-2, pp. 221-228
-
Effect of cooking on nitrate in dehydrated soups
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45-48
1988
-
Contenido en elementos minerales en vinos aromatizados: I: Vermuts blancos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 197, pp. 69-71