JUAN JOSÉ
RODRÍGUEZ BENCOMO
Profesor ayudante doctor
Pedro José
Martín Alvarez
Publicacions en què col·labora amb Pedro José Martín Alvarez (15)
2014
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Recovery of Aromatic Aglycones from Grape Pomace Winemaking By-Products by Using Liquid-Liquid and Pressurized-Liquid Extraction
Food Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 1, pp. 47-57
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Understanding the role of saliva in aroma release from wine by using static and dynamic headspace conditions
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 33, pp. 8274-8288
2013
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A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrels
Food Control, Vol. 33, Núm. 2, pp. 440-447
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Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised wines
Food Research International, Vol. 51, Núm. 2, pp. 450-457
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Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic composition
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 10, pp. 2507-2516
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Extractos fenólicos vegetales como antimicrobianos en vinificación (I)
La Semana vitivinícola, Núm. 3404, pp. 1254-1259
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Extractos fenólicos vegetales como antimicrobianos en vinificación (I)
La Semana vitivinícola, Núm. 3413, pp. 2090-2096
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Extractos fenólicos vegetales como antimicrobianos en vinificación (y II)
La Semana vitivinícola, Núm. 3405, pp. 1318-1323
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Extractos fenólicos vegetales como antimicrobinaos en vinificación (y II)
La Semana vitivinícola, Núm. 3413, pp. 2097-2102
2012
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Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiota
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 2, pp. 526-535
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Influencia de las condiciones de almacenamiento en la estabilidad del aroma y en las características sensoriales de la cerveza durante su vida útil
Cerveza y malta, Núm. 195, pp. 20-27
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Optimization of a HS-SPME-GC-MS Procedure for Beer Volatile Profiling Using Response Surface Methodology: Application to Follow Aroma Stability of Beers Under Different Storage Conditions
Food Analytical Methods, Vol. 5, Núm. 6, pp. 1386-1397
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Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography-Fluorescence Detection for the Analysis of Glutathione and Its Precursor γ-Glutamyl Cysteine in Wines and Model Wines Supplemented with Oenological Inactive Dry Yeast Preparations
Food Analytical Methods, Vol. 5, Núm. 1, pp. 154-161
2011
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Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 13, pp. 2484-2494
2010
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Impacto del empleo de preparaciones comerciales de levaduras secas inactivas ricas en glutatión en el color y en la fracción del aroma de vinos rosados de la variedad Garnacha
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010