Publicaciones (23) Publicaciones de MARÍA LOURDES PÉREZ-OLLEROS CONDE

2011

  1. INTERDISCIPLINARY TEACHING ON FOOD INDUSTRY: AN APPROACH TO INDUSTRY REALITY

    EDULEARN11: 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES

2010

  1. Avance de resultados sobre consumo de fibra en España y beneficios asociados a la ingesta de fibra insoluble

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 147-153

  2. Insoluble carob fiber rich in polyphenols lowers total and ldl cholesterol in hypercholesterolemic sujects

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 65, Núm. 1, pp. 50-56

2007

  1. A non-extractable condensed-tannins fiber reduces thermal oxidation in oils at frying temperature

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 109, Núm. 12, pp. 1218-1225

2003

  1. Fibra dietética

    Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 111-117

2001

  1. Niveles de metilmercurio en pescado

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 89-92

2000

  1. Comparative study of two techniques for assessing fat intake in a Mediterranean diet. The influence of culinary oils changes

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 51, Núm. 4, pp. 259-268

  2. Estudio comparativo sobre la utilización digestiva de diferentes productos ricos en fibra

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 147-152

  3. Mineral absorption of diets containig natural carob fibre compared to cellulose, pectin and various combinations of these fibres

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 6, Núm. 6, pp. 463-471