Publicaciones en las que colabora con MARÍA ASCENSIÓN SARA LAUZURICA GÓMEZ (44)

2023

  1. Effect of vitamin E supplementation on evolution of meat fatty acid composition during storage in high oxygen packs

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 103-104

  2. Evolution of intramuscular fatty acid composition during lamb meat storage in high oxygen or vacuum packs

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 373-374

2010

  1. Efecto del sistema de crianza de corderos en producción ecológica sobre la composición en acidos grasos de su carne

    Pastos: fuente natural de energía: 4ª Reunión Ibérica de Pastos y Forrajes, 3-6 mayo, Zamora - Miranda do Douro

  2. Transporte de conejos: Repercusiones sobre su bienestar y la calidad de la carne

    Bienestar animal y calidad de la carne: Enfoques químicos y experimentales (B.M. Editores S.a de C.V.), pp. 113-136

2009

  1. Changes in the fatty acid composition of M. longissimus dorsi of lamb during storage in a high-oxygen modified atmosphere at different levels of dietary vitamin E supplementation

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 140-146

  2. Incremento de los ácidos grasos N3 en la carne de cordero mediante diversos sistemas de alimentación intensiva

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  3. Transporte de corderos lechales: efecto de la época del año y la densidad sobre las características de la canal

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

2007

  1. Effect of dietary supplementation with vitamin E on characteristics of vacuum-packed lamb

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, Núm. 4, pp. 651-659

2006

  1. Body composition in relation to slaughter weight and gender in suckling lambs

    Small Ruminant Research, Vol. 64, Núm. 1-2, pp. 126-132