MARÍA ASCENSIÓN SARA
LAUZURICA GÓMEZ
Investigadora hasta 2022
Publicaciones (86) Publicaciones de MARÍA ASCENSIÓN SARA LAUZURICA GÓMEZ
2023
-
Effect of vitamin E supplementation on evolution of meat fatty acid composition during storage in high oxygen packs
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 103-104
-
Evolution of intramuscular fatty acid composition during lamb meat storage in high oxygen or vacuum packs
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 373-374
2018
2017
-
Feeding microalgae increases omega 3 fatty acids of fat deposits and muscles in light lambs
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 56, pp. 115-123
-
Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processes
Journal of Cleaner Production, Vol. 140, pp. 924-932
2016
-
Reducing the effect of pre-slaughter fasting on the stress response of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Animal Welfare, Vol. 25, Núm. 3, pp. 339-346
2015
-
Efecto de los grados día de ayuno y del hacinamiento previos al sacrificio sobre el contenido estomacal y respuesta de estrés en trucha arcoíris (Oncorhynchus Mykiss)
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
The effect of intermittent feeding on the pre-slaughter fasting response in rainbow trout
Aquaculture, Vol. 443, pp. 24-30
2014
-
Effect of dietary supplementation with red wine extract or vitamin E, in combination with linseed and fish oil, on lamb meat quality
Meat Science, Vol. 98, Núm. 2, pp. 116-123
-
Effect of lairage time (0h, 3h, 6h or 12h) on glycogen content and meat quality parameters in suckling lambs
Meat Science, Vol. 96, Núm. 2, pp. 653-660
-
Linseed, microalgae or fish oil dietary supplementation affects performance and quality characteristics of light lambs
Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 2, pp. 436-477
2013
-
Conservación de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega-3 y diferentes antioxidantes: Extracto de aceituna rico en polifenoles y vitamina E
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto de la adición de extracto de vino tinto en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto de la suplementación en la dieta con extracto de vino tinto o con vitamina e en la calidad microbiológica y sensorial de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega 3
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto del hidroxitirosol en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero enriquecidas en ácidos grasos omega-3
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Effect of dietary supplementation with either red wine extract or vitamin E on the volatile profile of lamb meat fed with omega-3 sources
Meat Science, Vol. 93, Núm. 2, pp. 178-186
-
Effect of season and stocking density during transport on carcass and meat quality of suckling lambs
Spanish journal of agricultural research, Vol. 11, Núm. 2, pp. 394-404
-
Empleo de herramientas de estudio informáticas para en la formación en Bienestar Animal en la Facultad de Veterinaria de la UCM
Valorar, validar y difundir Campus Virtual
-
Herramientas de aprendizaje interactivo en la asignatura de producción animal: aplicación informática para la estimación de las emisiones y el consumo de recursos en explotaciones ganaderas
Valorar, validar y difundir Campus Virtual
-
Meat and meat products enriched with n-3 fatty acids
Handbook of Food Fortification and Health (Springer New York), pp. 55-69