IZASKUN
MARTÍN CABREJAS
Profesora ayudante doctora
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria
Madrid, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (15)
2021
-
Probiotic and functional properties of limosilactobacillus reuteri inia p572
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
2018
2017
-
Optimization of reuterin production in cheese by Lactobacillus reuteri
Journal of Food Science and Technology, Vol. 54, Núm. 5, pp. 1346-1349
2016
-
In vitro toxicity of reuterin, a potential food biopreservative
Food and Chemical Toxicology, Vol. 96, pp. 155-159
-
Natural antimicrobials and high-pressure treatments on the inactivation of Salmonella Enteritidis and Escherichia coli O157:H7 in cold-smoked salmon
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 7, pp. 2573-2578
-
Reuterin, lactoperoxidase, lactoferrin and high hydrostatic pressure treatments on the characteristics of cooked ham
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 35, pp. 111-118
2015
-
"Lactobacillus reuteri" INIA P572 como adjunto al cultivo iniciador: producción de reuterina y efecto en las características del queso
Avances en microbiología
-
Producción de reuterina por "Lactobacillus reuteri" INIA P572 en un modelo de colon y su estudio sobre la microbiota humana
Avances en microbiología
-
Reuterin, lactoperoxidase, lactoferrin and high hydrostatic pressure onthe inactivation of food-borne pathogens in cooked ham
Food Control, Vol. 51, pp. 122-128
2014
-
Antimicrobial activity of reuterin produced by Lactobacillus reuteri on Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon
Food Microbiology, Vol. 44, pp. 1-5
-
Reuterin and High Hydrostatic Pressure Treatments on the Inactivation of Listeria monocytogenes and Effect on the Characteristics of Cold-Smoked Salmon
Food and Bioprocess Technology, Vol. 7, Núm. 8, pp. 2319-2329
-
Short communication: Combined antimicrobial activity of reuterin and diacetyl against foodborne pathogens
Journal of Dairy Science, Vol. 97, Núm. 10, pp. 6116-6121
2013
-
In situ reuterin production by Lactobacillus reuteri in dairy products
Food Control, Vol. 33, Núm. 1, pp. 200-206
2012
-
Producción de reuterina en quesos modelo mediante la adición de "Lactobacillus reuteri"
Avances en microbiología de los alimentos
-
Reuterina: obtención, purificación y actividad antimicrobiana en el salmón ahumado
Avances en microbiología de los alimentos