LORENZO DE LA
HOZ PERALES
Investigador hasta 2011
GONZALO DOROTEO
GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN
Catedrático de universidad
Publicaciones en las que colabora con GONZALO DOROTEO GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN (14)
1999
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Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish
European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208
1997
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Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
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Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
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EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
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Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
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Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
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β‐hydroxyacyl‐coa‐dehydrogenase (HADH) activity of unfrozen and frozen—thawed frog (Rana esculenta) legs
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 64, Núm. 2, pp. 141-143
1993
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Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
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Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216
1992
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Rapid p‐Nitroaniline Test for Assessing Microbial Quality of Refrigerated Meat
Journal of Food Science, Vol. 57, Núm. 6, pp. 1330-1331
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β‐hydroxyacyl‐CoA‐dehydrogenase (HADH) differentiates unfrozen from frozen‐thawed crawfish (Procambarus clarkii) and trout (Salmo gairdneri) meat
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 133-136
1991
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Carnes reestructuradas: II. Proceso de elaboración y comercialización
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 31, Núm. 4, pp. 447-458