Publicacións (40) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1994

  1. A simple ion-exchange chromatographic determination of non-volatile organic acids in some Spanish exotic fruits

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 199, Núm. 3, pp. 214-218

  2. Alteración de aceites de girasol en frituras realizadas con o sin reposición de aceite sin usar

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 3, pp. 39-43

  3. Antibody Sandwich Enzyme-Linked lmmunosorbent Assay

    Journal of Dairy Science, Vol. 77, Núm. 12, pp. 3552-3557

  4. Antibody-Based Analytical Methods For Meat Species Determination And Detecting Adulteration Of Milk

    Food and Agricultural Immunology, Vol. 6, Núm. 1, pp. 105-111

  5. Comparison of different media for the isolation and enumeration of Aeromonas spp. in foods

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 18, Núm. 4, pp. 190-192

  6. Detection of Goats’ Milk in Ewes’ Milk by an Indirect ELISA

    Food and Agricultural Immunology, Vol. 6, Núm. 1, pp. 113-118

  7. Detection of Pseudomonas fluorescens and related psychrotrophic bacteria in refrigerated meat by a sandwich ELISA

    Journal of Food Protection, Vol. 57, Núm. 8, pp. 710-714

  8. Dietary assessment of a pregnant Spanish women group.

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 2, pp. 130-134

  9. Effects of ageing on folate metabolism in rats fed a long-term folate deficient diet

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 4, pp. 294-299

  10. Effects of prolonged aspirin or acetaminophen administration to rats on liver folate content and distribution. Relation to DNA methylation and S-adenosylmethionine.

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 1, pp. 41-46

  11. Eficacia de algunos plaguicidas sobre los cóccidos diaspinos Lepidosaphes beckii (Newman) y Parlatoria pergandii Comstock (Homoptera, Diaspididae) en cítricos y efectos secundarios

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 20, Núm. 2, pp. 357-369

  12. Estudio de la determinación de azucares en frutos y derivados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 87-94

  13. Evaluation of a sunflower oil used for frying by different analytical indexes and column and gas chromatography

    Zeitschrift für Ernährungswissenschaft, Vol. 33, Núm. 1, pp. 16-23

  14. Fritura de filetes de sardinas congeladas en aceite de oliva. Influencia de diferentes métodos de descongelación sobre el contenido graso y la composición en ácidos grasos

    Grasas y aceites, Vol. 45, Núm. 3, pp. 119-125

  15. Fritura de patatas en aceite de girasol. Estudio comparativo del grado de alteración del aceite de la freidora y del extraído de las patatas

    Grasas y aceites, Vol. 45, Núm. 5, pp. 300-305

  16. Graft copolymerization of different mixtures of acrylic monomers on amylopectin. Swelling behavior

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 54, Núm. 5, pp. 577-584

  17. Graft copolymerization of ethyl acrylate with alkyl methacrylates onto amylose initiated by cerium (IV). Microstructure of graft copolymers with respect to statistical copolymers

    Polymer, Vol. 35, Núm. 7, pp. 1535-1541

  18. HPLC determination of organic acids in pineapple juices and nectars

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 1, pp. 52-56

  19. High-performance liquid chromatographic determination of dietary fibre in raw and processed carrots

    Journal of Chromatography A, Vol. 677, Núm. 2, pp. 273-278

  20. Incidence of motile Aeromonas spp. in foods.

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 10, Núm. 3, pp. 257-262