Département
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Articles (43) Publications auxquelles un chercheur a participé
2005
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Alimentos funcionales: fibra dietética y antioxidantes de la dieta española
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 12, Núm. 4, pp. 132-149
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Antimicrobial activity of pediocin-producing Lactococcus lactis on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 in cheese
International Dairy Journal, Vol. 15, Núm. 1, pp. 51-57
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Application of polymerase chain reaction to detect adulteration of sheep's milk with goats' milk
Journal of Dairy Science, Vol. 88, Núm. 9, pp. 3115-3120
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Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecum
Nutrition Research, Vol. 25, Núm. 6, pp. 607-615
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Bajo nivel de forma física en los adolescentes españoles. Importancia para la salud cardiovascular futura (Estudio AVENA)
Revista Espanola de Cardiologia, Vol. 58, Núm. 8, pp. 898-909
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Biosíntesis de la lactococina A, una bacteriocina con potencial tecnológico en la industria láctea
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 360, pp. 49-54
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Characterization of a reuterin-producing Lactobacillus coryniformis strain isolated from a goat's milk cheese
International Journal of Food Microbiology, Vol. 104, Núm. 3, pp. 267-277
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Cloning, production and functional expression of enterocin P, a sec-dependent bacteriocin produced by Enterococcus faecium P13, in Escherichia coli
International Journal of Food Microbiology, Vol. 103, Núm. 3, pp. 239-250
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Concentraciones plasmáticas de carotenos y vitaminas antioxidantes en personas de edad avanzada: influencia del tabaquismo. Proyecto HALE
Clínica e investigación en arteriosclerosis, Vol. 17, Núm. 3, pp. 101-111
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Consejos prácticos para mantener el peso: resultados de un estudio de intervención en población femenina
Revista de nutrición práctica, Año 9, pp. 18-22
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Desarrollo de una técnica de PCR para la detección de cerdo, vaca, oveja y cabra en mezclas cárnicas crudas y tratadas térmicamente
Laboratorio Veterinario Avedila, Núm. 31, pp. 8-18
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Detection of Kluyveromyces marxianus and other spoilage yeasts in yoghurt using a PCR-culture technique
International Journal of Food Microbiology, Vol. 105, Núm. 1, pp. 27-34
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Determination of β-caroten and lutein available from green leafy vegetables by an in vitro digestion and colonic fermentation method
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 8, pp. 2936-2940
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Development of a PCR-culture technique for rapid detection of yeast species in vacuum packed ham
Meat Science, Vol. 71, Núm. 2, pp. 230-237
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Dietary Exchange of an Olive Oil and Sunflower Oil Blend for Extra Virgin Olive Oil Decreases the Estimate Cardiovascular Risk and LDL and Apolipoprotein AII Concentrations in Postmenopausal Women
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 24, Núm. 5, pp. 361-369
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Efecto de los hábitos dietéticos sobre los factores de riesgo asociados al síndrome metabólico
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 12, Núm. 3, pp. 108-112
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Estimation of iron absorption in humans using compartmental modelling
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 59, Núm. 1, pp. 142-144
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Ethyl methacrylate grafted on two starches as polymeric matrices for drug delivery
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 96, Núm. 2, pp. 523-536
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Heterologous extracellular production of enterocin P from Enterococcus faecium P13 in the methylotrophic bacterium Methylobacterium extorquens
FEMS Microbiology Letters, Vol. 248, Núm. 1, pp. 125-131
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In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peel
Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 1-2, pp. 281-286