Publicacions (37) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1992

  1. Analysis of Graft Copolymers onto Starch by 13C NMR Spectroscopy

    Macromolecules, Vol. 25, Núm. 12, pp. 3009-3014

  2. CARACTERIZACION EN ACIDOS GRASOS DE PRODUCTOS DE BOLLERIA Y PANADERIA DE FRECUENTE CONSUMO EN LA INFANCIA

    Hipertension y Arterioesclerosis, Vol. 4, Núm. 2, pp. 43-47

  3. CORD BLOOD CHOLESTEROL - RELATIONSHIP WITH BIRTH-WEIGHT AND GESTATIONAL-AGE OF NEWBORNS

    MOLECULAR BIOLOGY OF ATHEROSCLEROSIS

  4. Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol

    Revista española de Fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276

  5. Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol.

    Revista española de fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276

  6. Creences, tendéncies de consum d'aliments i begudes, i preferéncies i aversions alimentàries en diversos grups de joves amb un grau d'activitat física distint

    Apunts: Medicina de l'esport, Vol. 29, Núm. 111, pp. 23-28

  7. Deep-Frying of Sardines in Different Culinary Fats. Changes in the Fatty Acid Composition of Sardines and Frying Fats

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2252-2256

  8. Determination of the tacticity of polymethacrylates obtained from graft copolymers

    Polymer, Vol. 33, Núm. 14, pp. 3089-3094

  9. Effect of Food Preparation on Qualitative and Quantitative Distribution of Major Carotenoid Constituents of Tomatoes and Several Green Vegetables

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 3, pp. 390-398

  10. Effects of dietary fibre and tannins from apple pulp on the composition of faeces in rats

    British Journal of Nutrition, Vol. 67, Núm. 3, pp. 463-473

  11. Effects of yogurt and fermented-then-pasteurized milk on lactose absorption in an institutionalized elderly group

    Journal of the American College of Nutrition

  12. Estudio comparativo de los métodos m-hidroxifenilfenol y 3,5-dimetilfenol para determinar sustancias pécticas en nabo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 232, pp. 79-84

  13. Estudio de las condiciones higiénico- sanitarias de los establecimientos dedicados a la preparación de platos preparados en el municipio de Madrid

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 229, pp. 55-60

  14. Formation of resistant starch in deproteinized and non-deproteinized beans

    European Journal of Clinical Nutrition

  15. Graft copolymerization of hydroxylic methacrylates and ethyl acrylate onto amylopectin

    Polymer, Vol. 33, Núm. 13, pp. 2860-2862

  16. High-performance size-exclusion chromatographic studies on polar components formed in sunflower oil used for frying

    Journal of the American Oil Chemists Society, Vol. 69, Núm. 6, pp. 557-563

  17. Incidencia de la acción del frío sobre el contenido en B-caroteno en vegetales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 238, pp. 35-39

  18. Indirect enzyme-linked immunosorbent assay for detection of cow's milk in goat's milk

    Food and Agricultural Immunology, Vol. 4, Núm. 1, pp. 11-18

  19. Influencia de la nutrición en la capacidad funcional de un grupo de ancianos españoles.

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 42, Núm. 2, pp. 133-145

  20. NUTRICION Y DEPORTE EN LA ADOLESCENCIA

    Anales Espanoles de Pediatria, Supplement