Departament
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacions (37) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1992
-
Analysis of Graft Copolymers onto Starch by 13C NMR Spectroscopy
Macromolecules, Vol. 25, Núm. 12, pp. 3009-3014
-
CARACTERIZACION EN ACIDOS GRASOS DE PRODUCTOS DE BOLLERIA Y PANADERIA DE FRECUENTE CONSUMO EN LA INFANCIA
Hipertension y Arterioesclerosis, Vol. 4, Núm. 2, pp. 43-47
-
CORD BLOOD CHOLESTEROL - RELATIONSHIP WITH BIRTH-WEIGHT AND GESTATIONAL-AGE OF NEWBORNS
MOLECULAR BIOLOGY OF ATHEROSCLEROSIS
-
Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol
Revista española de Fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276
-
Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol.
Revista española de fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276
-
Creences, tendéncies de consum d'aliments i begudes, i preferéncies i aversions alimentàries en diversos grups de joves amb un grau d'activitat física distint
Apunts: Medicina de l'esport, Vol. 29, Núm. 111, pp. 23-28
-
Deep-Frying of Sardines in Different Culinary Fats. Changes in the Fatty Acid Composition of Sardines and Frying Fats
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2252-2256
-
Determination of the tacticity of polymethacrylates obtained from graft copolymers
Polymer, Vol. 33, Núm. 14, pp. 3089-3094
-
Effect of Food Preparation on Qualitative and Quantitative Distribution of Major Carotenoid Constituents of Tomatoes and Several Green Vegetables
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 3, pp. 390-398
-
Effects of dietary fibre and tannins from apple pulp on the composition of faeces in rats
British Journal of Nutrition, Vol. 67, Núm. 3, pp. 463-473
-
Effects of yogurt and fermented-then-pasteurized milk on lactose absorption in an institutionalized elderly group
Journal of the American College of Nutrition
-
Estudio comparativo de los métodos m-hidroxifenilfenol y 3,5-dimetilfenol para determinar sustancias pécticas en nabo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 232, pp. 79-84
-
Estudio de las condiciones higiénico- sanitarias de los establecimientos dedicados a la preparación de platos preparados en el municipio de Madrid
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 229, pp. 55-60
-
Formation of resistant starch in deproteinized and non-deproteinized beans
European Journal of Clinical Nutrition
-
Graft copolymerization of hydroxylic methacrylates and ethyl acrylate onto amylopectin
Polymer, Vol. 33, Núm. 13, pp. 2860-2862
-
High-performance size-exclusion chromatographic studies on polar components formed in sunflower oil used for frying
Journal of the American Oil Chemists Society, Vol. 69, Núm. 6, pp. 557-563
-
Incidencia de la acción del frío sobre el contenido en B-caroteno en vegetales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 238, pp. 35-39
-
Indirect enzyme-linked immunosorbent assay for detection of cow's milk in goat's milk
Food and Agricultural Immunology, Vol. 4, Núm. 1, pp. 11-18
-
Influencia de la nutrición en la capacidad funcional de un grupo de ancianos españoles.
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 42, Núm. 2, pp. 133-145
-
NUTRICION Y DEPORTE EN LA ADOLESCENCIA
Anales Espanoles de Pediatria, Supplement