Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacións (40) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1994
-
A simple ion-exchange chromatographic determination of non-volatile organic acids in some Spanish exotic fruits
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 199, Núm. 3, pp. 214-218
-
Alteración de aceites de girasol en frituras realizadas con o sin reposición de aceite sin usar
Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 3, pp. 39-43
-
Antibody Sandwich Enzyme-Linked lmmunosorbent Assay
Journal of Dairy Science, Vol. 77, Núm. 12, pp. 3552-3557
-
Antibody-Based Analytical Methods For Meat Species Determination And Detecting Adulteration Of Milk
Food and Agricultural Immunology, Vol. 6, Núm. 1, pp. 105-111
-
Comparison of different media for the isolation and enumeration of Aeromonas spp. in foods
Letters in Applied Microbiology, Vol. 18, Núm. 4, pp. 190-192
-
Detection of Goats’ Milk in Ewes’ Milk by an Indirect ELISA
Food and Agricultural Immunology, Vol. 6, Núm. 1, pp. 113-118
-
Detection of Pseudomonas fluorescens and related psychrotrophic bacteria in refrigerated meat by a sandwich ELISA
Journal of Food Protection, Vol. 57, Núm. 8, pp. 710-714
-
Dietary assessment of a pregnant Spanish women group.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 2, pp. 130-134
-
Effects of ageing on folate metabolism in rats fed a long-term folate deficient diet
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 4, pp. 294-299
-
Effects of prolonged aspirin or acetaminophen administration to rats on liver folate content and distribution. Relation to DNA methylation and S-adenosylmethionine.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 64, Núm. 1, pp. 41-46
-
Eficacia de algunos plaguicidas sobre los cóccidos diaspinos Lepidosaphes beckii (Newman) y Parlatoria pergandii Comstock (Homoptera, Diaspididae) en cítricos y efectos secundarios
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 20, Núm. 2, pp. 357-369
-
Estudio de la determinación de azucares en frutos y derivados
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 87-94
-
Evaluation of a sunflower oil used for frying by different analytical indexes and column and gas chromatography
Zeitschrift für Ernährungswissenschaft, Vol. 33, Núm. 1, pp. 16-23
-
Fritura de filetes de sardinas congeladas en aceite de oliva. Influencia de diferentes métodos de descongelación sobre el contenido graso y la composición en ácidos grasos
Grasas y aceites, Vol. 45, Núm. 3, pp. 119-125
-
Fritura de patatas en aceite de girasol. Estudio comparativo del grado de alteración del aceite de la freidora y del extraído de las patatas
Grasas y aceites, Vol. 45, Núm. 5, pp. 300-305
-
Graft copolymerization of different mixtures of acrylic monomers on amylopectin. Swelling behavior
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 54, Núm. 5, pp. 577-584
-
Graft copolymerization of ethyl acrylate with alkyl methacrylates onto amylose initiated by cerium (IV). Microstructure of graft copolymers with respect to statistical copolymers
Polymer, Vol. 35, Núm. 7, pp. 1535-1541
-
HPLC determination of organic acids in pineapple juices and nectars
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 1, pp. 52-56
-
High-performance liquid chromatographic determination of dietary fibre in raw and processed carrots
Journal of Chromatography A, Vol. 677, Núm. 2, pp. 273-278
-
Incidence of motile Aeromonas spp. in foods.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 10, Núm. 3, pp. 257-262