A service-learning experience for fighting fake news about food and nutrition

  1. M.C. Sánchez Mata 1
  2. M. Cámara 1
  3. M.C. Matallana 1
  4. M.L. Pérez Rodríguez 1
  5. V. Fernández-Ruiz 1
  6. P. Morales 1
  7. P. García-Herrera 1
  8. E. Arranz 1
  9. S. Fernández-Tomé 1
  10. R.M. Cámara 1
  11. M. Ciudad-Mulero 1
  12. L. Domínguez 1
  13. E.N. Vega 1
  14. C. Tamayo-Vives 1
  15. L. González-Zamorano 1
  1. 1 Universidad Complutense de Madrid, Departamento de Nutrición y Ciencia de los Alimentos, Facultad de Farmacia (SPAIN)
Konferenzberichte:
15th International Conference on Education and New Learning Technologies

Verlag: IATED

ISSN: 2340-1117

Datum der Publikation: 2023

Seiten: 2592-2597

Art: Konferenz-Beitrag

DOI: 10.21125/EDULEARN.2023.0744 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen Access editor

Ziele für nachhaltige Entwicklung