Publicaciones en las que colabora con N. Bosch Bosch (9)

1999

  1. Ion chromatographic determination of chloride in mustard sauces

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 11, pp. 4682-4685

1997

  1. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107

  2. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114

  3. Residual nitrite and nitrate levels of frankfurters along with their shelf‐life

    Food Additives and Contaminants, Vol. 14, Núm. 8, pp. 803-808

1995

  1. Determination of nitrite levels in refrigerated and frozen spinach by ion chromatography

    Journal of Chromatography A, Vol. 706, Núm. 1-2, pp. 221-228

  2. Effect of cooking on nitrate in dehydrated soups

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45-48

1988

  1. Contenido en elementos minerales en vinos aromatizados: I: Vermuts blancos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 197, pp. 69-71