Publicacións nas que colabora con MARÍA LUISA PÉREZ RODRÍGUEZ (9)

2023

  1. Contenidos audiovisuales para la mejora en el aprendizaje virtual

    II Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Ediciones Complutense), pp. 203-216

2020

  1. STUDENT PERCEPTION OF AN ACTIVITY BASED ON ESCAPE ROOMS FOR LEARNING AT UNIVERSITY

    Proceedings of ADVED 2020- 6th International Conference on Advances in Education

  2. STUDENTS PERCEIVE THE GAMIFICATION THROUGH ACTIVITIES BASED ON ESCAPE ROOMS VERY POSITIVELY FOR LEARNING AT UNIVERSITY

    IJAEDU- International E-Journal of Advances in Education, Vol. 6, Núm. 18, pp. 281-286

1997

  1. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107

  2. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114

  3. Residual nitrite and nitrate levels of frankfurters along with their shelf‐life

    Food Additives and Contaminants, Vol. 14, Núm. 8, pp. 803-808

1995

  1. Effect of cooking on nitrate in dehydrated soups

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45-48