Publicaciones en las que colabora con Luis Asensio Gil (41)

2008

  1. An indirect ELISA and a PCR technique for the detection of Grouper (Epinephelus marginatus) mislabeling

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 25, Núm. 6, pp. 677-683

  2. Autentificación de filetes de mero mediante técnicas de ELISA y PCR

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 399, pp. 98-102

  3. Detection of grouper mislabelling in the fish market by an immunostick colorimetric ELISA assay

    Food and Agricultural Immunology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 141-147

  4. Determination of food authenticity by enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA)

    Food Control, Vol. 19, Núm. 1, pp. 1-8

2003

  1. Development of a monoclonal antibody for grouper (Epinephelus marginatus) and wreck fish (Polyprion americanus) authentication using an indirect ELISA

    Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1900-1903

  2. Development of a polymerase chain reaction assay for species identification of goose and mule duck in foie gras products

    Meat Science, Vol. 65, Núm. 4, pp. 1257-1263

  3. Development of a specific monoclonal antibody for grouper (Epinephelus guaza) identification by an indirect enzyme-linked immunosorbent assay

    Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 5, pp. 886-889

  4. Identification of goose, mule duck, chicken, turkey, and swine in foie gras by species-specific polymerase chain reaction

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 6, pp. 1524-1529

  5. Identification of grouper (Epinephelus guaza), wreck fish (Polyprion americanus), and Nile perch (Lates niloticus) fillets by polyclonal antibody-based enzyme-linked immunosorbent assay

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 5, pp. 1169-1172

  6. PCR cuantitativo en tiempo real (I): una nueva herramienta para evaluar la calidad y seguridad de los alimentos

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 115, pp. 93-105

  7. PCR cuantitativo en tiempo real (II): aplicaciones en el análisis de los alimentos

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 116, pp. 85-93

  8. Qualitative PCR for the detection of chicken and pork adulteration in goose and mule duck foie gras

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 11, pp. 1176-1181

  9. Técnicas de hibridación de ADN para la identificación de especies de pescado: chips de ADN

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 183, pp. 82-87