MARÍA TERESA
DÍAZ DÍAZ CHIRÓN
Profesora ayudante doctora
SUSANA
VELASCO VILLAR
Profesora titular de universidad
Publications by the researcher in collaboration with SUSANA VELASCO VILLAR (23)
2006
-
Body composition in relation to slaughter weight and gender in suckling lambs
Small Ruminant Research, Vol. 64, Núm. 1-2, pp. 126-132
2005
-
Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat quality
Animal Science, Vol. 80, Núm. 1, pp. 61-69
2004
-
Carcass and meat quality of light lambs using principal component analysis
Meat Science, Vol. 67, Núm. 4, pp. 595-605
-
Carcass classification in suckling lambs. II. Comparison among subjective carcass classification methods: Fatness scales and conformation scales with 0. 25 point-intervals
Meat Science, Vol. 66, Núm. 1, pp. 135-142
-
Prediction of suckling lamb carcass composition from objective and subjective carcass measurements
Meat Science, Vol. 66, Núm. 4, pp. 895-902
2003
-
Carcass classification in suckling lambs. Discrimination ability of the European Union scale
Meat Science, Vol. 63, Núm. 1, pp. 107-117
-
Methods of carcass classification based on subjective assessments of carcass fatness and of carcass conformation: Effect of sex on the prediction of tissue composition in carcasses of sucking lambs
Animal Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 383-393
-
Physico-chemical characteristics of carcass and meat Manchego-breed suckling lambs slaughtered at different weights
Meat Science, Vol. 65, Núm. 4, pp. 1247-1255
-
Physico-chemical characteristics of carcass and meat Manchego-breed suckling lambs slaughtered at different weights
Meat Science, Vol. 65, Núm. 3, pp. 1085-1093
-
Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass quality
Animal Research, Vol. 52, Núm. 3, pp. 271-285
2002
-
Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat quality
Small Ruminant Research, Vol. 43, Núm. 3, pp. 257-268
2001
-
Características de la canal en el engorde de corderos en pastoreo, suplementados con pienso o cebada, sometidos a distintos sistemas de cría
Producción ovina y caprina: XXVI Jornadas Científicas y V Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Sevilla, 20, 21 y 22 de Septiembre de 2001
-
Características de la carne en el engorde de corderos en pastoreo, suplementados con pienso o cebada, sometidos a distintos sistemas de cría
Producción ovina y caprina: XXVI Jornadas Científicas y V Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia : Sevilla, 20, 21 y 22 de Septiembre de 2001
-
Effect of weaning age and slaughter weight on carcass and meat quality of Talaverana breed lambs raised at pasture
Animal Science, Vol. 73, Núm. 1, pp. 85-95
-
Fatty acid composition of adipose depots of suckling lambs raised under different production systems
Meat Science, Vol. 59, Núm. 3, pp. 325-333
2000
-
Carcass and meat quality of Talaverana breed sucking lambs in relation to gender and slaughter weight
Animal Science, Vol. 70, Núm. 2, pp. 253-263
-
Engorde de corderos de raza manchega en pastoreo o aprisco a base de cebada entera suplementada. I. Datos de matadero
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000
-
Engorde de corderos de raza manchega en pastoreo o aprisco a base de cebada entera suplementada. II. Efecto sobre la calidad de la canal
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000
-
Engorde de corderos de raza manchega en pastoreo o aprisco a base de cebada entera suplementada. IIEngorde de corderos de raza manchega en pastoreo o aprisco a base de cebada entera suplementada. IV. Efecto sobre las composiciones de las grasas
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000
-
Engorde de corderos de raza manchega en pastoreo o aprisco a base de cebada entera suplementada. III. Efecto sobre la calidad de la carne
Producción ovina y caprina: XXV Jornadas Científicas y IV Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Teruel, 28, 29 y 30 de septiembre del 2000