MARÍA MICAELA
ÁLVAREZ RUBIO
Profesora ayudante doctora
Josué
Delgado Perón
Publicaciones en las que colabora con Josué Delgado Perón (11)
2024
-
Unravelling the effect of control agents on Gnomoniopsis smithogilvyi on a chestnut-based medium by proteomics
Pest Management Science, Vol. 80, Núm. 4, pp. 1895-1903
-
Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham
LWT, Vol. 191
2023
-
Biocontrol of Pathogen Microorganisms in Ripened Foods of Animal Origin
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 6
-
Microbiota de los derivados cárnicos curados-madurados
La microbiota en el ámbito veterinario y su modulación (Ergon), pp. 327-332
-
Perspectives on the Probiotic Potential of Indigenous Moulds and Yeasts in Dry-Fermented Sausages
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 7
-
Proteomics as a New-Generation Tool for Studying Moulds Related to Food Safety and Quality
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 5
-
Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium
Food Control, Vol. 145
2022
-
Biocontrol del peligro de ocratoxina A en embutidos curado-madurados
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 309, pp. 59-68
-
Elia RonceroEvaluación del efecto antiocratoxigénico de "Debaryomyces hansenii" y "Staphylococcus xylosus" frente a "Penicillium nordicum" en jamón curado
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Proteomic approach to unveil the ochratoxin A repression by Debaryomyces hansenii and rosemary on Penicillium nordicum during dry-cured fermented sausages ripening
Food Control, Vol. 137
2017
-
Influencia de las condiciones ecológicas sobre el crecimiento y producción de aflatoxinas de Aspergillus en sistemas modelos cárnicos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 256, pp. 87-94