Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
Luis
Asensio Gil
Publicaciones en las que colabora con Luis Asensio Gil (44)
2009
-
PCR-based methodology for the authentication of grouper (Epinephelus marginatus) in commercial fish fillets
Food Control, Vol. 20, Núm. 7, pp. 618-622
2008
-
An indirect ELISA and a PCR technique for the detection of Grouper (Epinephelus marginatus) mislabeling
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 25, Núm. 6, pp. 677-683
-
Autentificación de filetes de mero mediante técnicas de ELISA y PCR
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 399, pp. 98-102
-
Detection of grouper mislabelling in the fish market by an immunostick colorimetric ELISA assay
Food and Agricultural Immunology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 141-147
-
Determination of food authenticity by enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA)
Food Control, Vol. 19, Núm. 1, pp. 1-8
2004
-
Distribución, producción, comercialización y consumo del Mero (Epinephelus marginatus), Cherna (Polyprion americanus) y Perca (Lates niloticus) en Españ y a nivel mundial
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 191, pp. 66-76
-
PCR Identification of Beef, Sheep, Goat, and Pork in Raw and Heat-Treated Meat Mixtures
Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 1, pp. 172-177
-
PCR-ELISA for the semiquantitative detection of Nile perch (Lates niloticus) in sterilized fish muscle mixtures
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 14, pp. 4419-4422
-
Quantitation of Mule Duck in Goose Foie Gras Using TaqMan Real-Time Polymerase Chain Reaction
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 6, pp. 1478-1483
2003
-
Development of a monoclonal antibody for grouper (Epinephelus marginatus) and wreck fish (Polyprion americanus) authentication using an indirect ELISA
Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1900-1903
-
Development of a polymerase chain reaction assay for species identification of goose and mule duck in foie gras products
Meat Science, Vol. 65, Núm. 4, pp. 1257-1263
-
Development of a specific monoclonal antibody for grouper (Epinephelus guaza) identification by an indirect enzyme-linked immunosorbent assay
Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 5, pp. 886-889
-
Diferenciación de mero ("Epinephelus marginatus"), cherna ("Polyprion americanus") y perca ("Lates niloticus") mediante técnicas genéticas e inmunológicas
Diferenciación de mero ("Epinephelus marginatus"), cherna ("Polyprion americanus") y perca ("Lates niloticus") mediante técnicas genéticas e inmunológicas
-
Diferenciación de mero (epinephelus marginatus), chema (polyprion americanus) y perca (lates niloticus) mediante técnicas genéticas e inmunológicas
Diferenciación de mero (epinephelus marginatus), chema (polyprion americanus) y perca (lates niloticus) mediante técnicas genéticas e inmunológicas
-
Identification of goose, mule duck, chicken, turkey, and swine in foie gras by species-specific polymerase chain reaction
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 6, pp. 1524-1529
-
Identification of grouper (Epinephelus guaza), wreck fish (Polyprion americanus), and Nile perch (Lates niloticus) fillets by polyclonal antibody-based enzyme-linked immunosorbent assay
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 5, pp. 1169-1172
-
PCR cuantitativo en tiempo real (I): una nueva herramienta para evaluar la calidad y seguridad de los alimentos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 115, pp. 93-105
-
PCR cuantitativo en tiempo real (II): aplicaciones en el análisis de los alimentos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 116, pp. 85-93
-
Qualitative PCR for the detection of chicken and pork adulteration in goose and mule duck foie gras
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 11, pp. 1176-1181
-
Técnicas de hibridación de ADN para la identificación de especies de pescado: chips de ADN
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 183, pp. 82-87