Fachbereich
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publikationen (87) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2010
-
A review of current PCR-based methodologies for the authentication of meats from game animal species
Trends in Food Science and Technology, Vol. 21, Núm. 8, pp. 408-421
-
An adequate calcium intake could help achieve weight loss in overweight/obese women following hypocaloric Diets
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 57, Núm. 2, pp. 95-102
-
Anti-inflammatory properties of a pomegranate extract and its metabolite urolithin-A in a colitis rat model and the effect of colon inflammation on phenolic metabolism
Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 21, Núm. 8, pp. 717-725
-
Antimicrobial activity and occurrence of bacteriocin structural genes in Enterococcus spp. of human and animal origin isolated in Portugal.
Archives of Microbiology, Vol. 192, Núm. 11, pp. 927-936
-
Antimicrobial activity of doripenem against bacterial isolates from humans and animals
Journal of Antibiotics, Vol. 63, Núm. 10, pp. 631-632
-
Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteria
Research in Microbiology, Vol. 161, Núm. 5, pp. 372-382
-
Análisis microscópico de componentes de origen animal en piensos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 192, pp. 60-67
-
Asociación entre riesgo de desnutrición y capacidad afectiva en personas de edad avanzada institucionalizadas de la Comunidad de Madrid
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 30, Núm. 2, pp. 33-41
-
Association between food and nutrient intakes and cognitive capacity in a group of institutionalized elderly people
European Journal of Nutrition, Vol. 49, Núm. 5, pp. 293-300
-
Associations between abdominal fat and body mass index on vitamin D status in a group of Spanish schoolchildren
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 64, Núm. 5, pp. 461-467
-
Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de especies de caza mayor.: I. Técnicas basadas en el análisis de proteínas.
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 184, pp. 171-180
-
Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de especies de caza mayorII. Técnicas basadas en el análisis del ADN
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 185, pp. 112-125
-
Avance de resultados sobre consumo de fibra en España y beneficios asociados a la ingesta de fibra insoluble
Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 147-153
-
Bioactive compounds of four hot pepper varieties (Capsicum annuum L.), antioxidant capacity, and intestinal bioaccessibility
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 6, pp. 3399-3406
-
Biogenic amines in fermented foods
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 64, pp. S95-S100
-
By-Products of Opuntia ficus-indica as a Source of Antioxidant Dietary Fiber
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 65, Núm. 3, pp. 210-216
-
Cambios de calidad asociados a las condiciones de marinado de salmón (Salmo salar) y su evolución durante el almacenamiento
CyTA: Journal of food, Vol. 8, Núm. 1, pp. 39-47
-
Carbohydrate composition of raw and extruded pulse flours
Food Research International, Vol. 43, Núm. 2, pp. 531-536
-
Comparative effects of dietary flavanols on antioxidant defences and their response to oxidant-induced stress on Caco2 cells
European Journal of Nutrition, Vol. 50, Núm. 5, pp. 313-322
-
Comparison of faecal monitoring and area under the curve techniques to determine iron absorption in humans using stable isotope labelling
Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 24, Núm. 3, pp. 157-160