PABLO ELPIDIO
HERNÁNDEZ CRUZA
Profesor emérito
Miguel Ángel
Rodríguez Ramos
Publicaciones en las que colabora con Miguel Ángel Rodríguez Ramos (30)
2005
-
PCR detection of cows' milk in water buffalo milk and mozzarella cheese
International Dairy Journal, Vol. 15, Núm. 11, pp. 1122-1129
-
TaqMan real-time PCR for the detection and quantitation of pork in meat mixtures
Meat Science, Vol. 70, Núm. 1, pp. 113-120
2004
-
Identificación de pollo y cerdo en foie gras de pato y oca mediante la amplificación por PCR de un fragmento del gen de la alfa-actina
Ibérica: Actualidad tecnológica, Núm. 477, pp. 395-401
-
PCR Identification of Beef, Sheep, Goat, and Pork in Raw and Heat-Treated Meat Mixtures
Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 1, pp. 172-177
-
PCR cuantitativo en tiempo real para la cuantificación de pato en foie gras de oca
Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 193, pp. 51-61
-
PCR-ELISA for the semiquantitative detection of Nile perch (Lates niloticus) in sterilized fish muscle mixtures
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 14, pp. 4419-4422
-
Quantitation of Mule Duck in Goose Foie Gras Using TaqMan Real-Time Polymerase Chain Reaction
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 6, pp. 1478-1483
-
Rapid detection of cows' milk in sheeps' and goats' milk by a species-specific polymerase chain reaction technique
Journal of Dairy Science, Vol. 87, Núm. 9, pp. 2839-2845
-
Utilización de técnicas genéticas de PCR para la identificación de oca, pato, pollo, pavo y cerdo en "foie gras"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 359, pp. 35-42
2003
-
Development of a monoclonal antibody for grouper (Epinephelus marginatus) and wreck fish (Polyprion americanus) authentication using an indirect ELISA
Journal of Food Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1900-1903
-
Development of a polymerase chain reaction assay for species identification of goose and mule duck in foie gras products
Meat Science, Vol. 65, Núm. 4, pp. 1257-1263
-
Development of a specific monoclonal antibody for grouper (Epinephelus guaza) identification by an indirect enzyme-linked immunosorbent assay
Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 5, pp. 886-889
-
Identification of goose, mule duck, chicken, turkey, and swine in foie gras by species-specific polymerase chain reaction
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 6, pp. 1524-1529
-
Identification of grouper (Epinephelus guaza), wreck fish (Polyprion americanus), and Nile perch (Lates niloticus) fillets by polyclonal antibody-based enzyme-linked immunosorbent assay
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 5, pp. 1169-1172
-
PCR cuantitativo en tiempo real (I): una nueva herramienta para evaluar la calidad y seguridad de los alimentos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 115, pp. 93-105
-
PCR cuantitativo en tiempo real (II): aplicaciones en el análisis de los alimentos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 116, pp. 85-93
-
Qualitative PCR for the detection of chicken and pork adulteration in goose and mule duck foie gras
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 11, pp. 1176-1181
-
Técnicas de hibridación de ADN para la identificación de especies de pescado: chips de ADN
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 183, pp. 82-87
2002
-
Application of random amplified polymorphic DNA (RAPD) analysis for identification of grouper (Epinephelus guaza), wreck fish (Polyprion americanus), and Nile perch (Lates niloticus) fillets
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 2, pp. 432-435
-
Genetic differentiation between the clam species Ruditapes decussatus (grooved carpet shell) and Venerupis pullastra (pullet carpet shell) by PCR-SSCP analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 8, pp. 881-885