MANUELA
FERNÁNDEZ ÁLVAREZ
Profesora titular de universidad
GONZALO DOROTEO
GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN
Catedrático de universidad
Publicacions en què col·labora amb GONZALO DOROTEO GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN (15)
2018
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Characterization of damage on Listeria innocua surviving to pulsed light: Effect on growth, DNA and proteome
International Journal of Food Microbiology, Vol. 284, pp. 63-72
2015
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Estimation of the growth kinetic parameters of bacillus cereus spores as affected by pulsed light treatment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 202, pp. 20-26
2014
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Modelling the effect of light penetration and matrix colour on the inactivation of Listeria innocua by pulsed light
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 26, pp. 505-510
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Tecnología de los alimentos de origen animal. Vol. 1: Fundamentos de Química y Microbiología de los alimentos
Síntesis
2012
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Efecto de los pulsos de luz sobre la tasa específica de crecimiento de "Listeria innocua"
Avances en microbiología de los alimentos
1999
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Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish
European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208
1997
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Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
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Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
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EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
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Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118
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Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
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Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
1993
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Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
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Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216