MANUELA
FERNÁNDEZ ÁLVAREZ
Profesora titular de universidad
GONZALO DOROTEO
GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN
Catedrático de universidad
Publications by the researcher in collaboration with GONZALO DOROTEO GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN (15)
2018
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Characterization of damage on Listeria innocua surviving to pulsed light: Effect on growth, DNA and proteome
International Journal of Food Microbiology, Vol. 284, pp. 63-72
2015
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Estimation of the growth kinetic parameters of bacillus cereus spores as affected by pulsed light treatment
International Journal of Food Microbiology, Vol. 202, pp. 20-26
2014
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Modelling the effect of light penetration and matrix colour on the inactivation of Listeria innocua by pulsed light
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 26, pp. 505-510
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Tecnología de los alimentos de origen animal. Vol. 1: Fundamentos de Química y Microbiología de los alimentos
Síntesis
2012
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Efecto de los pulsos de luz sobre la tasa específica de crecimiento de "Listeria innocua"
Avances en microbiología de los alimentos
1999
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Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish
European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208
1997
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Proteolysis in dry fermented sausages: The effect of selected exogenous proteases
Meat Science, Vol. 46, Núm. 1, pp. 115-128
1996
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Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21
1995
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EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
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Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118
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Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65
1994
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Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468
1993
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Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts
Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129
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Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216