Publications by the researcher in collaboration with GONZALO DOROTEO GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN (15)

1999

  1. Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish

    European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208

1996

  1. Effect of the addition of papain on the dry fermented sausage proteolysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 1, pp. 13-21

1995

  1. EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420

  2. Modificaciones de las proteínas durante la maduración de los embutidos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 113-118

  3. Modificaciones de los lípidos durante la maduración de los embutidos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 1, pp. 59-65

1994

  1. Effect of freezing on the β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity of fish meat

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 6, pp. 465-468