Publicaciones en las que colabora con GONZALO DOROTEO GARCÍA DE FERNANDO MINGUILLÓN (33)

2022

  1. Los estudios de Tecnología de los Alimentos en la Universidad Complutense

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 78, pp. 9-18

2019

  1. Tecnologías alimentarias

    Editorial Síntesis

2002

  1. Effect of modified atmosphere composition on the metabolism of glucose by Brochothrix thermosphacta

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 68, Núm. 9, pp. 4441-4447

2000

  1. Beef broth flavour: Relation of components with the flavour developed at different cooking temperatures

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 10, pp. 1519-1528

  2. Beef broth flavour: Study of flavour development

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 10, pp. 1510-1518

  3. Growth/survival of natural flora and Aeromonas hydrophila on refrigerated uncooked pork and turkey packaged in modified atmospheres

    Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 6, pp. 657-669

1998

  1. Componentes volatiles de los caldos de carne de vacuno

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 64, Núm. 2, pp. 367-378

  2. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322