Publicaciones en las que colabora con LORENZO DE LA HOZ PERALES (29)

2014

  1. Mediterranean Products

    Handbook of Fermented Meat and Poultry: Second Edition (Wiley Blackwell), pp. 301-312

2011

  1. Utilización de pulsos de luz para la descontaminación de productos cárnicos listos para el consumo

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 179-183

2009

  1. Inactivation of Salmonella enterica serovar Enteritidis on shell eggs by pulsed light technology

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 135, Núm. 2, pp. 125-130

  2. Pulsed light inactivation of listeria monocytogenes through different plastic films

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 6, Núm. 10, pp. 1265-1267

1999

  1. Use of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) activity to differentiate frozen from unfrozen fish and shellfish

    European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 3-4, pp. 205-208