Publicaciones en las que colabora con EVA HIERRO PAREDES (32)

2014

  1. Mediterranean Products

    Handbook of Fermented Meat and Poultry: Second Edition (Wiley Blackwell), pp. 301-312

2011

  1. Efficacy of pulsed light for shelf-life extension and inactivation of Listeria monocytogenes on ready-to-eat cooked meat products

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 12, Núm. 3, pp. 275-281

  2. Utilización de pulsos de luz para la descontaminación de productos cárnicos listos para el consumo

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 179-183

2009

  1. Inactivation of Salmonella enterica serovar Enteritidis on shell eggs by pulsed light technology

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 135, Núm. 2, pp. 125-130

  2. Pulsed light inactivation of listeria monocytogenes through different plastic films

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 6, Núm. 10, pp. 1265-1267

  3. The feeding and rearing systems of iberian pigs affect the lipid composition and texture profile of dry-cured loin

    Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 18, Núm. 1, pp. 78-89

2006

  1. A note on partial replacement of maize with rice bran in the pig diet on meat and backfat fatty acids

    Handbook of Environmental Chemistry, Volume 5: Water Pollution, Vol. 15, Núm. 3, pp. 427-433

  2. Contribución de la fracción lipídica de salamis fabricados en distintos países a la ingesta diaria recomendada (DRSP)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 91-92