Publicaciones en las que colabora con MARÍA CONCEPCIÓN CABEZA BRIALES (41)

2018

  1. Volatile organic compounds associated with milk spoilage by psychrotrophic bacteria

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 3, pp. 593-600

2017

  1. Fatty acids released from cream by psychrotrophs isolated from bovine raw milk

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 3, pp. 339-344

2016

  1. Effect of E-beam sanitation of surface mould cheese on texture and sensory attributes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 70, pp. 1-8

  2. Estudio de penetración de electrones acelerados en jamón curado deshuesado

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

2015

  1. Efecto bactericida de radiaciones β en lonchas de queso envasadas a vacío y en atmósfera modificada

    III Congreso Internacional de Seguridad Alimentaria

  2. Modeling and optimization of the E-beam treatment of chicken steaks and hamburgers, considering food safety, shelf-life, and sensory quality

    Food and Bioproducts Processing, Vol. 96, pp. 133-144

  3. Use of E-beam radiation to eliminate Listeria monocytogenes from surface mould cheese

    International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 33-40

2012

  1. Electron spin resonance (ESR) spectroscopy study of dry-cured ham treated with electron-beam

    Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1530-1537

  2. Hazard of Salmonella in the intact shell egg and its possible removal from it

    Salmonella: Classification, Genetics and Disease Outbreaks (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 77-110

  3. Pasteurización de la tortilla española mediante ionización electrónica

    Avances en microbiología de los alimentos

  4. Sanitation of selected ready-to-eat intermediate-moisture foods of animal origin by E-beam irradiation

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 9, Núm. 7, pp. 594-599

  5. Shelf-life extension and sanitation of fresh pork loin by e-beam treatment

    Journal of Food Protection, Vol. 75, Núm. 12, pp. 2179-2189

  6. Use of E-beam for shelf-life extension and sanitizing of marinated pork loin

    International Journal of Microbiology

2011

  1. Comportamiento de distintos patógenos frente a las radiaciones beta en diferentes alimentos refrigerados (4º C)

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 331

  2. Comportamiento de “L. monocytogenes” y “S. aureus” en jamón cocido (RTE) irradiado (radiaciones β) en situaciones de abuso de temperatura

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 332

  3. Effect of E-beam treatment on the safety and shelf life of mayonnaise potato salad

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 8, Núm. 2, pp. 221-229

  4. Effect of the thermoultrasonic treatment on the eggshell integrity and their impact on the microbial quality

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 12, Núm. 2, pp. 111-117